Особливості бісероплетіння
 

Головна » 2012 » Липень » 17 » Цвітуча сакура
21:44
Цвітуча сакура
Материалы:

-   Дріт тонкий; товстий сталевий дріт.
-   Розові камні.
-  Малярний скотч (можна використовувати й інші матеріали для обмотки стовбура і надання йому об'єму).
-   Гіпс и клей ПВА (1:1).
-   Акрилові фарби.
-   Лак акриловий.
-   Декоративні камінчики рожевого кольору.
-   Тонка і широка синтетичні кисті.
-   Плоскогубці.
-   Ножниці.
-   Ваза 
невеликого розміру рожевого кольору.


цветущие деревья из бисера

Виконання роботи

1. Для почав намалюйте ескіз ствола, щоб ви уявляли собі його форму, так робити набагато простіше.

2. Нанизайте на дріт трохи камінчиків, як зазначено на рис. 1. Зробіть близько 25 таких гілочок.

3. Далі по намальованому вами малюнку заготовте необхідну кількість гілок з товстого дроту. Скрутіть їх між собою, обмотуючи їх малярським скотчем. Потім на товстий дріт прикрутіть виготовлені гілочки з камінчиками. Гілку потовщує обмоткою до потрібної нам товщини, робимо вигин. І прімативаем інші гілки.

Надаємо стовбура і гілок задуманий вигляд, так як після обмазування ствола гіпсом - чіпати дерево не треба до повного його висихання, інакше підуть сильні тріщини.

4. Перед гіпсування ще раз обмотайте стовбур, щоб нічого не стирчало. Перевірте, чи не хитаються гілочки.

Кріпимо дерево до вазочці або стаканчику. Можна використовувати для цього клейовий пістолет. Якщо ви садите дерево на гіпс в пластиковий горщик, пам'ятайте, що від гіпсу вони тріскаються, причому, дуже часто!

5. Гіпс розведіть клеєм ПВА в співвідношенні 1:1. Ствол і гілочки повапните рідкуватий сумішшю тонким шаром, тонкої синтетичної пензлем.

6. Коли все висохне треба накласти кору, для цього суміш робиться більш густа. І широким пензлем (жорсткою, синтетичної) обмазуємо стовбур, товсті гілочки.

7. Робимо шорсткість. Саму кору і бороздочки робіть за допомогою маленького ножичка зі старого манікюрного набору. Тут треба вловити момент, коли гіпс почне трохи підсихати, худа його і формуємо. Коли і цей шар висохне, все зайве прибираємо за допомогою маленького напилка, якщо засохлий шматочок кори відпав, його можна причепити за допомогою вологої пензлика.

8. Потім фарбуємо акриловою фарбою (можна і гуашшю, але додавши в неї ПВА), використовуйте кілька відтінків, наприклад, тонкі гілочки світлі, далі темніше, стовбур зеленуватий від моху ... Так як гіпс дав нам шорсткість, ми цим скористаємося при фарбуванні, останній шар наносимо «сухим пензлем», тобто кисть повинна бути жорстка, груба, суха.

Вмочіть у фарбу, тримаючи її перпендикулярно, намагаємося надлишки фарби прибрати з кисті. На кисті повинно залишитися зовсім небагато фаски. Тримаємо кисть перпендикулярно стовбуру і акуратно проходимо пензликом по фактурі кори, ледве-ледве торкаючись, намагаємося не потрапити в тріщинки кори. Знову даємо висохнути.

9. Потім беремо ще один відтінок і повторюємо процедуру фарбування. Наступний шар може бути світліше або навпаки ... Кількість шарів не обмежена. Зверху можна пройтися фарбою з перламутром (золото, мідна), це додасть трохи блиску. Але всі верстви тільки СУХИЙ пензлем!

10. Оформіть верхній шар гіпсу на вазі декоративними камінчиками.

11. Покрийте дерево лаком.

Таке живе деревце бонсай я недавно бачила в санаторії Орлине гніздо в Ялті, це виріб якщо потрудитися буде теж з невеликого відстані виглядати як живе.

Бонсай «Східне дерево»

бонсай цветочное дерево

матеріали:

- Дріт тонкий.

- Бісер № 8 матовий жовтого і блакитного кольорів.

- Флористична стрічка.

- Молярний скотч.

- Плоскогубці.

- Горщик.

- Алебастр.

- Декоративна трава.

Виконання роботи

1. Наріжте 80 шматків дроту по 45см. Нанизайте на кожну дріт бісер як зазначено на схемі 1. Дріт скрутіть. Повторіть дії ще 79 разів.

2. Поступово починаємо збірку дерева. З зроблених пучків з'єднайте маленькі гілочки по 1-2-3-4-5 пучків, обмотайте їх флористичної стрічкою.

3. На другому етапі з маленьких гілочок з бісеру і дроту своїми руками потрібно зібрати середні. У кожній такій гілочці буде по від 2 до 4 маленьких гілок.

4. Тепер з середніх гілок будемо робити гілки побільше. У них знову буде від 2-х до 4-х таких (середніх) гілок.

5. Тепер зробимо великі гілки. Вони складаються з 2-х - 3-х попередніх.

6. Щоб дерево з дроту і бісеру виглядало правдоподібно, потрібно великі гілки потовщувати. Для цього за допомогою скотча будемо їх потовщувати до низу. Зверху на скотч намотає флористичну стрічку.

7. Залишилося остаточно зібрати дерево. Візьміть центральну гілку і, прикладаючи до неї гілки, виберіть потрібну. Так по черзі примотати інші гілки. Не забувайте потовщувати ствол за допомогою малярного скотча! Дерево з бісеру готово! Залишилося його «посадити» в горщик.

8. Посадіть бісерне дерево в горщик наступним способом: алебастр розведіть водою, залийте в горщик. Поставте дерево з бісеру, дайте алебастру висохнути. Потім можна прикрасити «фунт», приклеївши декоративну траву, 1 використовуючи прозорий універсальний клей.

Категорія: ДЕРЕВА | Переглядів: 4200 | Додав: Liliya | Теги: Цветущая сакура | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Субота, 20.04.2024, 09:39
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
ПОШУК НА САЙТІ
МОЇ ВИРОБИ
ДЕРЕВА
КВІТИ
КАРТИНИ
КОЛЬЄ
МОЖЛИВОСТІ
СХЕМИ
ДЕРЕВА [8]
КВІТИ [6]
КАРТИНИ [4]
БРАСЛЕТИ [1]
КОЛЬЄ [2]
ЗООПАРК [0]
БІСЕРОПЛЕТІННЯ
Різне...
AUTO Style
ФІЛЬМИ, МУЗИКА...
ПРО НАСУШНЕ

З БІСЕРУ Copyright MyCorp © 2024