Особливості бісероплетіння
 

Головна » 2012 » Липень » 17 » Цвітучий персик «Жанна Д’Арк»
21:51
Цвітучий персик «Жанна Д’Арк»

   Буде потрібно: 250 г бісеру ніжного персикового кольору, 50 г бісеру сірого кольору і трохи блакитного, мідний дріт, смужки тонкої тканини, коричнева акрилова фарба, жорсткий стрижень для ствола, клей ПВА.

     Виготовлення нирок дерева. Плетемо їх так: на мідний дріт нанизуємо 5 бісерин сірого кольору і 2 блакитного, скручуємо петлю посередині дроту. Поруч з цією петлею впритул робимо ще 2 петлі (рис. 84). Таких нирок потрібно зробити 60 штук.
     Виготовлення квіток. Для однієї квітки знадобиться 5 пелюсток. Виконуємо і способом «петлі по колу». На дріт довжиною 50 см набираємо 10 світлих бісерин. Скручуємо петлю. На правий кінець дроту набираємо ще 14 бісерин і, зробивши дугу над 1-й петлею, закріплюємо в її основі петлі. Потім ще одну дугу з ще більшою кількістю бісерин і ще одну. Таких пелюсток треба зробити 175 штук. Окремо виконуємо з чотирьох петельок блакитні тичинки - 35 штук. Збираємо квітку.


плетение миниатюрного дерева из бисера

Збірка дерева. Обмотаємо «ніжку» квітки нитками пли смужкою тонкої тканини на висоту 5-6 см, кріплення закрасимо. Нирки прикрутимо на дві гілочки, а також по 1-2 бруньки до «ніжок» квіток. Весь стовбур і гілки дерева обмотаємо дуже тонкою тканиною, щоб створювалося враження крихкості і слабкості. Постарайтеся надати дереву як можна більш природний вигляд. Витончено ізогніте його.

До речі, квітки можете формувати не тільки з п'яти пелюсток, а й з трьох, тоді вони вийдуть напіврозпустилися і закритими, як бутони.

Дерево «Сяйво ночі»

Буде потрібно: блакитний бісер 150 г, золотистий 150 г, великі блакитні намистини, мідний дріт, жорсткий стрижень для ствола, тканина для обмотки, коричнева акрилова фарба, клей ПВА, гіпс, керамічний горщик.



плетение бонсай из бисера

Виготовлення листочків. Плетемо їх з блакитного бісеру способом «нізаніе дугами». Зробимо листочки різного розміру: 20 листочків з довжиною основної осі 3 см і 3-ма парами дуг навколо неї і 15 листочків 3 см і 2-мя парами дуг. Кількість листочків може вплинути на пишність крони.

Виготовлення квітів. Виконаємо їх способом «петлі по колу» з золотистого бісеру. Кожна квітка складається з 5 пелюсток по 5 петель в кожному. Для прискорення роботи нанизай бісер на дріт, не відрізаючи її від котушки. Тепер приступаємо до скручування пелюсток - першу петлю робимо з 10 бісеринок, потім збільшуємо їх кількість з кожною наступною петлею. На моєму дереві 11 квіток, тобто 55 пелюсток. Одягнемо велику блакитну намистину на дріт, скрутимо на висоту 1 см - це серединка нашого квітки.

Виготовлення ночек. Вона складається з 4-х петель (по 20 бісерін в кожній), скручених між собою і вигнутих так. щоб вийшла «коробочка». Всього таких нирок знадобиться 9 штук.

Складання дерева. Обмотаємо ніжки квіток смужкою тонкої тканини на висоту 5-6 см, а листочків на височить 2-3 см. Кріплення закрасимо. Нирки прикрутимо до деяких листочкам. Сформуємо крону, весь стовбур і гілки дерева обмотаємо тканиною, закріплюючи її клеєм ПВА. Ретельно профарбувати всі дерево. Дамо йому підсохнути. Тепер його можна посадити в горщик.

Категорія: ДЕРЕВА | Переглядів: 3637 | Додав: Liliya | Теги: Цветущий персик «Жанна Д’Арк» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Субота, 20.04.2024, 07:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
ПОШУК НА САЙТІ
МОЇ ВИРОБИ
ДЕРЕВА
КВІТИ
КАРТИНИ
КОЛЬЄ
МОЖЛИВОСТІ
СХЕМИ
ДЕРЕВА [8]
КВІТИ [6]
КАРТИНИ [4]
БРАСЛЕТИ [1]
КОЛЬЄ [2]
ЗООПАРК [0]
БІСЕРОПЛЕТІННЯ
Різне...
AUTO Style
ФІЛЬМИ, МУЗИКА...
ПРО НАСУШНЕ

З БІСЕРУ Copyright MyCorp © 2024